Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 22.02
Paneeritud tursafilee riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
120/200/75/30/5/200
Teisipäev 23.02
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
200/200/30/5/200
Neljapäev 25.02
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/75/30/5/200
Reede 26.02
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 22.02
Paneeritud tursafilee riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
120/200/75/30/5/200
Teisipäev 23.02
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
200/200/30/5/200
Neljapäev 25.02
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/75/30/5/200
Reede 26.02
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200