Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 06.02

Kalahakkšnitsel kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 07.02

Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Kolmapäev 08.02

Kanafilee koorekastmes tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Neljapäev 09.02

Sealiha juustukattega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Reede 10.02

Linnuliha magushapus kastmes

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 06.02

Kalahakkšnitsel kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 07.02

Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga


Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Kolmapäev 08.02

Kanafilee koorekastmes tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Neljapäev 09.02

Sealiha juustukattega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Reede 10.02

Linnuliha magushapus kastmes

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200