Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLI MENÜÜ

 

Esmaspäev 16.05

Lindströmi kotlet tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

160/200/30/5/200

 

Teisipäev 17.05

Kana-karri riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 18.05

Plov

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 19.05

Lõhelasanje

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 20.05

Šnitsel ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/50/30/5/200

KOOLI MENÜÜ

 

Esmaspäev 16.05

Lindströmi kotlet tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

160/200/30/5/200

 

Teisipäev 17.05

Kana-karri riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir


150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 18.05

Plov

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 19.05

Lõhelasanje

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 20.05

Šnitsel ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/50/30/5/200