Talvine vastuvõtt

Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 23.11

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 24.11

 

Krõbedas koorikus Mintai

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/75/30/5/200

 

 

Kolmapäev 25.11

 

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 26.11

 

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/30/5/200

 

Reede 27.11

 

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 23.11

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 24.11

 

Krõbedas koorikus Mintai

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/75/30/5/200

 

 

Kolmapäev 25.11

 

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 26.11

 

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/30/5/200

 

Reede 27.11

 


Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200