Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 25.10

Hakklihakaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 26.10

Ühepajatoit

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 27.10

Sealiha-köögiviljapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Neljapäev 28.10

Heeringa kodujuustukaste keedukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 29.10

Paneeritud kana riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

120/200/75/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 25.10

Hakklihakaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 26.10

Ühepajatoit

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 27.10

Sealiha-köögiviljapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Neljapäev 28.10

Heeringa kodujuustukaste keedukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 29.10

Paneeritud kana riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

120/200/75/30/5/200