Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 06.02
Kalahakkšnitsel kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Teisipäev 07.02
Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
200/200/30/5/200
Kolmapäev 08.02
Kanafilee koorekastmes tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/30/5/200
Neljapäev 09.02
Sealiha juustukattega
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Reede 10.02
Linnuliha magushapus kastmes
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 06.02
Kalahakkšnitsel kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Teisipäev 07.02
Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
200/200/30/5/200
Kolmapäev 08.02
Kanafilee koorekastmes tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/30/5/200
Neljapäev 09.02
Sealiha juustukattega
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Reede 10.02
Linnuliha magushapus kastmes
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200