Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ
 

Esmaspäev 22.02

Paneeritud tursafilee  riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

120/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 23.02

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 25.02

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/75/30/5/200

 

Reede 26.02

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ
 

Esmaspäev 22.02

Paneeritud tursafilee  riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

120/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 23.02

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 25.02

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/75/30/5/200

 

Reede 26.02

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200