Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLI MENÜÜ
Esmaspäev 16.05
Lindströmi kotlet tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
160/200/30/5/200
Teisipäev 17.05
Kana-karri riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
Kolmapäev 18.05
Plov
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Neljapäev 19.05
Lõhelasanje
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 20.05
Šnitsel ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/50/30/5/200
KOOLI MENÜÜ
Esmaspäev 16.05
Lindströmi kotlet tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
160/200/30/5/200
Teisipäev 17.05
Kana-karri riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
Kolmapäev 18.05
Plov
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Neljapäev 19.05
Lõhelasanje
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 20.05
Šnitsel ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/50/30/5/200