Menüü

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00

 

Esmaspäev 13.01

Lasanje

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Teisipäev 14.01

Linnulihaorsotto

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/75/30/5/200

 

Kolmapäev 15.01

Pikkpoiss riisi ja Raita kastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Neljapäev 16.01

Paneeritud kalafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Reede   17.01 

Ahjus küpsetatud sealiha kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

Avaldatud 25.09.2019. Viimati muudetud 13.01.2025.