Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 22.04

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 23.04

Paneeritud tursafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

120/200/30/5/200

 

Kolmapäev 24.04

Karjase pirukas

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 25.04

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes 

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Reede 26.04

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 22.04

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 23.04

Paneeritud tursafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir


120/200/30/5/200

 

Kolmapäev 24.04

Karjase pirukas

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 25.04

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes 

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Reede 26.04

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200