Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 18.01
Hakk-kotlet ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
140/200/30/5/200
Teisipäev 19.01
Kanapasta
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/30/5/200
Kolmapäev 20.01
Maksakaste kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 21.01
Köögivilja-kala ahjuroog
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/75/200/30/5/200
Reede 22.01
Guljašš kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 18.01
Hakk-kotlet ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
140/200/30/5/200
Teisipäev 19.01
Kanapasta
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/30/5/200
Kolmapäev 20.01
Maksakaste kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 21.01
Köögivilja-kala ahjuroog
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
350/75/200/30/5/200
Reede 22.01
Guljašš kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir
150/200/30/5/200