Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 27.03

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 28.03

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

 

Kolmapäev 29.03

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 30.03

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 31.03

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/100/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 27.03

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 28.03

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega


Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

 

Kolmapäev 29.03

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 30.03

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 31.03

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/100/30/5/200