Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 15.04
Lõhepasta
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/50/30/5/200
Teisipäev 16.04
Peedi-hakklihapada
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/30/5/200
Kolmapäev 17.04
Kurzeme strooganov
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 18.04
Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/50/5/200
Reede 19.04
Chilli con Carne
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 15.04
Lõhepasta
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/50/30/5/200
Teisipäev 16.04
Peedi-hakklihapada
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/30/5/200
Kolmapäev 17.04
Kurzeme strooganov
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 18.04
Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/50/5/200
Reede 19.04
Chilli con Carne
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200