Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 27.05

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 28.05

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/50/30/5/200

 

 

Kolmapäev 29.05

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 30.05

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 31.05

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

135/200/100/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 27.05

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 28.05

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega


Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/50/30/5/200

 

 

Kolmapäev 29.05

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Neljapäev 30.05

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 31.05

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

135/200/100/30/5/200