Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 27.03
Pasta Bolognese
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/30/5/200
Teisipäev 28.03
Pilaff kanaliha ja kikerhernestega
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Kolmapäev 29.03
Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
200/200/30/5/200
Neljapäev 30.03
Mulgipuder sealihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 31.03
Sinepine sealiha ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/100/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 27.03
Pasta Bolognese
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/30/5/200
Teisipäev 28.03
Pilaff kanaliha ja kikerhernestega
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Kolmapäev 29.03
Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
200/200/30/5/200
Neljapäev 30.03
Mulgipuder sealihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 31.03
Sinepine sealiha ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/100/30/5/200