fbpx

Projekti „Attractive E-Learning“ teine kohtumine - Valgamaa Kutseõppekeskus

16.11.2017

Projekti „Attractive E-Learning Materials for Provision of Qualitative Education“ (Ahvatlevad E-õppe materjalid kvaliteetse väljaõppe tagamiseks) teine kohtumine toimus Soomes Porvoos 8-10. novembril. Vastuvõtjaks ja kohtumise korraldajaks oli projekti Soome poolne partner Porvoo Rahvusvaheline Kolledž inglisekeelse nimetusega Point College. Selles kutsekoolis on umbes 800 õppurit, kellest 50 on pärit välismaalt. Õpet antakse soome, rootsi ja inglise keeles. Aasta pärast saavad valmis kooli uued õppehooned, mis tähendab suuri muutusi. Porvoos on mitu kutsekooli, mis kõik alluvad Porvoo linnale. Seetõttu on lähiajal võimalik ka kõikide Porvoo kutsekoolide liitmine.

Projekti juhtpartneri Riia Riikliku Tehnikumi eestvedamisel jätkati matemaatika õpetamise arendamist E-õppe baasil ning tehti kokkuvõtteid kahe kohtumise vahel läbi viidud uuringutest. Selgusid kõige enam probleeme valmistavad matemaatika teemad ning töötati välja harjutused, mille abil õpilased saavad arendada oma matemaatika oskusi. Lepiti kokku ka tegevuskava, mille alusel töötatakse järgmise partnerite kohtumiseni märtsis Valgas.

Meie kooli esindasid matemaatika õpetaja Sille Allik, autotehnikute ja liikluse õpetaja Peeter Tikk ning rahvusvaheliste projektide juht Rainer Kuutma.

Projekti rahastatakse Nordplus programmi kaasabil.

 

Fotol tutvustab Point College’i direktor pr Sari Gustafsson projektipartneritele kooli arenguplaane

„Attractive E-Learning“

 

Meie kontaktid

Õppeosakond (+372) 766 3222

Täiskasvanute koolituskeskus (+372) 530 08085 koolitus@vkok.ee

Õpilaskodu (+372) 767 0137

Valgamaa Kutseõppekeskus Loode 3, Valga 68206 (+372) 766 8575 info@vkok.ee