fbpx

Õpetajate päev Valgamaa Kutseõppekeskuses

Täna  tähistati Valgamaa Kutseõppekeskuses õpetajate päeva. Õpilasesinduse juhatuse esimees Tanel Aavistu tervitas õpetajaid juba hommikul kell 8.00. Õppetunde viisid läbi Valgamaa Kutseõppekeskuse logistika, koka ja tisleri erialade vilistlased ning samuti kooli lõpukursuse õpilased. Õpetajatele ja koolitöötajatele toimus kooli aulas huvitegevuse tund, mille viis läbi Marina Jerjomina koos oma õpilastega. Huvitegevuse tunnis õpetati laulma ja tantsima. Tunni lõpus anti Õpilasesinduse poolt õpetajatele ülesanne ette valmistada vabalt valitud huvitegevuse žanr. Päeva lõpus oli kogu koolipere palutud kooli aulasse õpetajate etteasteid hindama. Õpetajad esitasid tantsu, sketši koolielust ja laulu „Miniseelik“. Publiku aplausid andsid märku, et õpetajad ja koolitöötajad sooritasid edukalt huvitegevuse eksami.

Aitäh õpetajate päeva korraldajatele.

Pilte saab vaadata siit

IMG_2654

 

Meie kontaktid

Õppeosakond (+372) 766 3222

Täiskasvanute koolituskeskus (+372) 530 08085 koolitus@vkok.ee

Õpilaskodu (+372) 767 0137

Valgamaa Kutseõppekeskus Loode 3, Valga 68206 (+372) 766 8575 info@vkok.ee